07:33, sre, 24. Jul

Visit Pohorje BraveRun prestavljen

Zaradi zelo slabe vremenske napovedi za soboto, 1. julija, so organizatorji prireditve Visit Pohorje BraveRun sprejeli odločitev o njeni preložitvi. Namesto sprva določenega datuma, 1. julij, bo tako omenjena tekaška preizkušnja na Mariborskem Pohorju potekala 8. julija.

Vir: Facebook Visit Pohorje
Vir: Facebook Visit Pohorje

Želja organizatorjev je, da Visit Pohorje BraveRun izpeljejo na visokem nivoju in da udeležencem ostane v prijetnem spominu. Prav tako morajo na prireditvi, na kateri bomo uporabili tudi različne montažne konstrukcije, poskrbeti za varnost vseh prisotnih. Ker so ocenili, da bi napovedano slabo vreme (padavine, nevihte) lahko vplivalo na to, smo izvedbo tekaške preizkušnje preložili za teden dni. Razen datuma izvedbe kašnih drugih sprememb v programu ne bo; Visit Pohorje BraveRun se bo začel ob 12. uri, ko se bodo udeleženci podali na 5-kilometrsko progo s približno 20-imi ovirami. Tisti, ki bodo izbrali daljšo različico tekmovanja, pa bodo pretekli 2 kroga, kar torej pomeni 10 kilometrov in 40 ovir.

Tek pogumnih oziroma BraveRun ni običajna tekaška preizkušnja, saj morajo tekači na poti do cilja premagati različne ovire in prepreke – jih preskočiti, preplezati, preplaziti, prebroditi ali preplavati. Na progi se soočijo z vodo, blatom, vrvmi, naravnimi ovirami razgibanega Pohorja, jamami itd. Tekaška preizkušnja je primerna za vse, ki se rekreativno ukvarjajo s športom, pa tudi za tiste, ki želijo preizkusiti nekaj novega.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.