05:58, čet, 25. Apr

Vrača se mednarodna tattoo konvencija





Po dveh letih premora se danes v Gospodarskem razstavišču v Ljubljani začenja mednarodna tattoo konvencija, na kateri bo svoje delo predstavilo več kot sto umetnikov tetovaže in pirsinga z vsega sveta. Trinajsta tattoo konvencija bo potekala do nedelje, obiskovalcem pa bo nudila tudi bogat spremljevalni program, so zapisali organizatorji.

Srečanje ljubiteljev tatujev in pirsingov po navedbah organizatorjev obeta pravo pašo za oči, saj bo svojo umetnost predstavilo veliko število domačih in tujih tetoverjev in umetnikov pirsinga.

Obiskovalci se bodo lahko na konvenciji tetovirali ali si vstavili pirsing, umetniki pa bodo sprejemali tudi naročila za kasnejše termine.

Konvencija bo obiskovalcem ponudila tudi bogat spremljevalni program

Kot so zapisali organizatorji, Slovenija premore kar nekaj svetovno uveljavljenih tetoverjev. Med njimi je tudi Dejan Marič, ki je na največji svetovni konvenciji v Las Vegasu leta 2015 prejel eno najprestižnejših nagrad na svetu Best of the Show.

Konvencija bo obiskovalcem ponudila tudi bogat spremljevalni program, obljubljajo organizatorji. Med drugim bo zaigrala Skupina Jacksoni, zaplesale bodo plesne skupine Dance Laides, Hoops Dance, Tribal Fusion Belly dance Manca Pavli & Amaya DC, s plesom ob drogu pa se bo predstavila Lessandra Volk.
VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.