16:29, pet, 29. Mar

Vrača se The Biggest Loser Slovenija, prijave so že odprte





Šov, ki poskrbi za neverjetne preobrazbe ter pomaga tekmovalcem in tekmovalkam obrniti nov list v življenju, se vrača na Planet! Prijave za The Biggest Loser Slovenija so že odprte.

Na Planet se vrača oddaja, ki od tekmovalcev in tekmovalk zahteva pogum, odrekanje in željo po koreniti spremembi življenja. The Biggest Loser Slovenija je oddaja, v kateri je največji zmagovalec prav tisti, ki izgubi največ – kilogramov, slabih navad in s tem povezanega slabega življenjskega sloga.

Po uspešnih treh sezonah bomo na Planetu znova hujšali pod budnim očesom zdravnikov, trenerjev, nutricionistov in motivatorjev ter tistim, ki si resnično želijo izgubiti odvečne kilograme, pomagali doseči vidno spremembo v življenju. V prvi sezoni je za največjo izgubo poskrbel Bojan Papež, ki mu je uspelo shujšati za več kot 74 kilogramov, zdrav življenjski slog pa je ohranil tudi po šovu.

Okronali že tri zmagovalce

V drugi sezoni je zmago odnesla Klara Hrovat Vidmar, v tretji sezoni pa ja za največjo preobrazbo poskrbel Cristian Baranašić. Eden najbolj priljubljenih obrazov The Biggest Loser Slovenija je bil tudi Aleš Hrvatin, ki je bil ob vstopu v šov hkrati najtežji tekmovalec, danes pa živi povsem drugačno življenje in je pravi vzor za vse, ki se borijo s prekomerno težo.

“Naj tokrat zaobljube torej ne ostanejo le želje, ampak konkretni cilji, ki bodo napovedali rdečo luč izgovorom in prižgali zeleno luč novemu videzu in zdravemu življenjskemu slogu. Sprejmite izziv, naredite prvi korak in se prijavite v The Biggest Loser Slovenija, kjer največja izguba prinese največjo nagrado! Iščemo kandidate in kandidatke, ki imajo res gorečo željo shujšati in so pripravljeni na veliko odrekanja, za svoj pogum in trud pa bodo tudi bogato nagrajeni. Zmagovalka ali zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija bo namreč za vsak izgubljen kilogram nagrajen s 1000 evri, skupaj največ 50 tisoč evrov. Prijavnico lahko oddate na naši spletni strani,” sporočajo iz Planet TV-ja.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.