20:25, sre, 24. Apr

Vremenoslovci za danes napovedujejo meglo, sonce le v višjih legah





Danes bo v višjih legah precej jasno, drugod pa marsikje večino dneva megleno ali pretežno oblačno. Jutri bo pretežno oblačno, na jugu rahel dež.

FOTO: Pixabay.com

Danes bo po nižinah večino dneva megla ali nizka oblačnost. Višje ter deloma na Gorenjskem bo precej jasno, na Primorskem in Notranjskem pa zmerno do pretežno oblačno. Najvišje dnevne temperature bodo po nižinah od 1 do 4, drugod od 6 do 12 °C, so zapisali na strani Agencije RS za okolje.

Jutri bo v južni polovici Slovenije oblačno, predvsem na jugu bo proti večeru začelo rahlo deževati. Severneje se bo po ponekod meglenem in jasnem jutru čez dan nekoliko pooblačilo, predvsem na severozahodu pa bo ostalo deloma jasno. Zvečer bo na Primorskem začela pihati burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 1, ob morju in na Goriškem od 4 do 7, najvišje dnevne od 2 do 6, na Primorskem ter ponekod v severnih krajih od 8 do 13 °C.

Obeti

V nedeljo bo sprva pretežno oblačno, na jugu bodo še možne rahle padavine. Dopoldne se bo zjasnilo na Primorskem, kjer bo pihala zmerna burja, nato tudi ponekod v notranjosti Slovenije. Hladneje bo. V ponedeljek bo na zahodu pretežno jasno, drugod bo sonca nekoliko manj.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.