12:41, pet, 19. Apr

Vremenska napoved za prihodnje dni





Danes se bo na Primorskem pooblačilo. Drugod bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah v notranjosti bo zjutraj in dopoldne megla. Popoldne bo predvsem na Štajerskem in v Prekmurju ter ponekod na Notranjskem zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 8, ob morju in na Goriškem do 11 °C.

Jutri bo sprva oblačno, v južni Sloveniji bodo manjše krajevne padavine. Sredi dneva in popoldne se bo od severozahoda zjasnilo. Jutranje temperature bodo od -4 do 2, ob morju okoli 4, najvišje dnevne od 3 do 9 °C.

Napoved za sosednje pokrajine
Danes se ob severnem Jadranu pooblačilo. Drugod bo pretežno jasno, po nekaterih nižinah bo zjutraj megla. Ponekod v sosednjih krajih Hrvaške in Madžarske bo zapihal jugozahodnik.

Jutri bo sprva pretežno oblačno, v sosednjih krajih Hrvaškem bodo zjutraj in dopoldne padavine. Čez dan se bo od severozahoda jasnilo.

Obeti
V petek bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, zjutraj bodo v notranjosti Slovenije kratkotrajne snežne plohe. V soboto bo na Primorskem delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno, ponekod na vzhodu bo lahko občasno naletaval sneg.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.