11:09, čet, 25. Apr

Wolt je na Ptuju: Dostava v 30 minutah iz trgovin in restavracij





Priljubljena aplikacija za dostavo iz restavracij in trgovin je že na voljo Ptujčanom.

Ptujčani bodo lahko zdaj naročili dostavo iz restavracij prek aplikacije Wolt, kmalu pa tudi iz trgovin. Wolt sicer omogoča dostavo v 30 minutah, uporabnik pa lahko plača s spletno kartico ali z gotovino. Poleg dostave burgerjev, pic, testenin, jedi z žara in sladic, lahko uporabniki na Woltu naročijo tudi praline in rože, medtem ko bodo v prihodnosti na voljo tudi banane, kruh, mleko in celo izdelki za nego telesa. V svoje vrste pa še vedno vabijo vse, ki jih zanima delo dostavljavca.

Wolt odlikuje eden izmed najboljših dostavnih časov

V svetu izredno priljubljena aplikacija, ki deluje v 23 državah sveta, je že na voljo tudi na Ptuju. Uporabniki bodo lahko na aplikaciji v realnem času spremljali, kje je njihovo naročilo in kdaj bo prispelo. Wolt odlikuje eden izmed najboljših dostavnih časov, saj od naročila do dostave v povprečju mine le 30 minut. Vsi na novo registrirani uporabniki pa bodo imeli na voljo sedem dni brezplačne dostave, medtem ko imajo s kodo PTUJ6, 6 evrov popusta ob prvem naročilu.

Na Ptuju bo mogoče naročiti več kot 200 različnih jedi iz restavracij Pomaranča Ptuj, McDonald’s Ptuj, Laplac & Pizza Fabrika, Pizzeria Njami, Gastro, Gostilna Ribič, Gostilna Muršič, Restavracija Verdi in Na žlico. Uporabniki se lahko razvajajo tudi z rožami iz Cvetličarne Rožmarin in pralinami iz Čokoladnice XOCOC oziroma jih kot darilo ob praznovanju naročijo na dom obdarovanca. V prvi fazi bo na voljo tudi dostava iz trgovine Presta, ki nudi krofe, bureke in hot doge, v prihodnosti pa se jim bodo pridružile druge živilske trgovine in restavracije, saj se bo ponudba ves čas nadgrajevala in dopolnjevala.

V svoje vrste vabijo dostavljavce

Pri Woltu trenutno sodelujejo z več kot 700 aktivnimi tedenskimi dostavljavci v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Kopru, Celju in Novem mestu. Njihovi modri heroji, ki skrbijo za nasmehe lačnih uporabnikov, imajo možnost fleksibilnega dela, kar tudi sami, poleg dobrega zaslužka, ocenjujejo za največjo prednost medsebojnega sodelovanja. Wolt na Ptuju trenutno načrtuje širitev ekipe dostavljavcev in vse zainteresirane vabi k sodelovanju.

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.