07:21, sre, 24. Apr

Wolt market v Mariboru na novi lokaciji





Wolt Market, spletna trgovina z živili, ki je optimizirana in namenjena zgolj dostavi, je še vedno v Mariboru in še naprej razveseljuje uporabnike, so nam sporočili iz Wolta.

“Wolt Market je v Maribor prispel junija lani, letos pa smo ga preselili na drugo lokacijo, in sicer Raičevo ulico. Uporabnikom je na voljo več kot 3.000 izdelkov, tudi številnih lokalnih ponudnikov. Izdelke lahko naročijo vse dni v tednu med 9.00 in 23.30, torej tudi ob nedeljah,” še pojasnjujejo za Lokalec.si.

Kaj Mariborčani naročujejo? 

Mariborčani so možnost enostavnega, hitrega in zaneseljivega nakupovanja izjemno dobro sprejeli. V zadnjih dveh mesecih so na Wolt Marketu najpogosteje naročili pivo, mleko, mandarine in limone. Tudi sicer pri naročilih prednjačijo sveži izdelki, kot sta sadje in zelenjava, kar kaže na veliko zaupanje uporabnikov.

Kot omenjeno gre za spletno trgovino, ki je optimizirana in namenjena zgolj dostavi, torej uporabniki izdelke naročijo na platformi Wolt in jih na želen naslov prejmejo v 30 minutah. Naročila lahko oddajo tudi vnaprej in določijo želeni čas dostave na pet minut natančno.

V ponudbi imajo pester nabor izdelkov

Zahvaljujoč pestri in ugodni ponudbi izdelkov je spletna trgovina primerna za vse vrste nakupovanja, od manjših nakupov, ko uporabnikom zadiši kakšen prigrizek ali pa na hitro potrebujejo osnovna živila, do večjih tedenskih nakupov.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.