20:27, čet, 28. Mar

Z vlakcem Jurčkom do Dravske vile v kulinarično popotovanje





Dijaki in profesorji Srednje šole za gostinstvo in turizem Maribor (SŠGT), v sodelovanju s Študentskim servisom (ŠS) Maribor, predstavili novo projektno delo “Z vlakcem Jurčkom do Dravske vile” v sodelovanju s Študentskim servisom Maribor.

z vlakcem jurčkom do dravske vile SŠGT (3)

“S projektom “Z vlakcem Jurčkom do Dravske vile” sledimo ciljem visoko kakovostnega izobraževanja in perspektivnih poklicnih usmeritev, ki dijakom omogočajo uspešen karierni in osebnostni razvoj,” so sporočili iz SŠGT.

z vlakcem jurčkom do dravske vile SŠGT (1)

Idejno zasnovo projekta so v šolskem letu 2016/17 vključili v izobraževalni proces poklicne mature za srednje strokovno izobraževanje in zaključnih izpitov srednjega poklicnega izobraževanja in prikazuje še eno izmed šolskih dejavnosti, ki že tradicionalno potekajo na šoli v sodelovanju z zunanjimi udeleženci. “S tovrstnim delom sledimo sodobnim trendom izobraževanja, saj teoretično in praktično znanje prenašamo izven šolskih prostorov,” so dodali.

Ob tem pa so izpostavili, da bo prihodnje leto šola beležila 60 let delovanja. “SŠGT Maribor se že vrsto let ponaša kot največja šola za gostinstvo in turizem v Sloveniji in z aktivnim vključevanjem v lokalno, državno in mednarodno okolje se s številnimi projekti in dosežki upravičeno prepoznava tudi kot Šola z okusom,” so povedali.  K temu pa dodali, da želijo sloves upravičiti tudi z vodenim kulinaričnim potepanjem po Mariboru v projektu “Z vlakcem Jurčkom do Dravske vile.”

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.