09:24, pet, 29. Mar

Z živo verigo bodo preselili knjige iz Knjižnice Rotovž in Čitalnice z Rotovškega trga





Napočil je čas selitve Knjižnice Rotovž in Čitalnice z Rotovškega trga v nadomestne prostore v Trgovskem centru City. “Selitev knjižnice je sicer zahteven projekt, a kljub temu se veselimo, saj selitev na nadomestno lokacijo pomeni, da se bliža uresničitev dolgoletnih prizadevanj in sanj, gradnja nove knjižnice,” so sporočili iz knjižnice.

“Verjamemo, da skupno delo združuje, zato vas vabimo, da se nam v četrtek, 21. oktobra, med 13.00 in 14.30 pridružite v akciji SELIMO PAMET! Z živo verigo bomo povezali dosedanjo in novo domovanje Knjižnice Rotovž in Čitalnice Rotovž ter skupaj preselili del knjižnega gradiva.”

“Dobimo se ob 13.00 na Rotovškem trgu in se razporedimo po selitveni poti skozi center Maribora do Trga Leona Štuklja. Živa veriga bo tekla izključno na prostem, kljub temu je za udeležbo potrebno izpolnjevati pogoj PCT. V primeru dežja bomo živo verigo izvedli v nadomestnem terminu, v torek, 26. oktobra, ob isti uri,” pojasnijo in dodajo, da bo za dobro voljo in zaščitna sredstva (rokavice in maske za enkratno uporabo) bo poskrbljeno.

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.