01:39, sob, 20. Apr

Za umrlim 23-letnikom športnikom žalujejo številni





Včeraj smo poročali o smrtni prometni nesreči med Hotičem in Litijo, v kateri je umrl voznik osebnega vozila,so sporočili iz PU Ljubljana. Umrl je 23-letni Kenan Hajdarević – Keno.

“Z globoko žalostjo sporočamo vest, da nas je mnogo prekmalu zapustil 23-letni Kenan Hajdarević. Keno je bil v preteklosti član mladih ekip FC Litija, postal je tudi državni prvak v kategoriji U19. Zadnja leta je opravljal vlogo zdravstvene osebe na naših tekmah. Ob tej tragediji izrekamo iskreno sožalje vsej njegovi družini, svojcem in prijateljem,” so zapisali na Facebook strani Futsal Club Litija.

Od njega se poslavljajo tudi v Nogometnem klubu Litija so zapisali: “Z veliko žalostjo sporočamo, da nas je veliko prekmalu zapustil naš članski igralec Kenan Hajdarević – Keno.
Vsem svojcem in prijateljem izrekamo iskreno sožalje in podporo v teh težkih trenutkih.”


Spomnimo..

Po do sedaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo, kjer je voznik, ki je vozil v smeri Litije, pri Zgornjem Logu zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal desno in trčil v robnik, nato pa še v odbojno ograjo. Po trčenju je vozilo odbilo nazaj na vozišče, kjer je na nasprotni strani ceste ponovno trčilo v odbojno ograjo, nato pa na nasprotni strani ceste v kombi voznika, ki je pravilno vozil v smeri Hotiča, ter nato še v podporni zid železniške proge.

23-letni voznik osebnega vozila se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Udeleženi 38 letni voznik je bil lažje poškodovan. Policisti so opravil ogled, o vseh ugotovitvah in okoliščinah nesreče pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.