00:26, sob, 20. Apr

Za ureditev ptujske mestne tržnice prispele štiri ponudbe





Danes so na Mestni občini Ptuj odprli prispele ponudbe za projekt Ureditev mestne tržnice. Prispele so štiri ponudbe, od tega ena brez dokumentacije.

Mestna občina Ptuj bo vse nadaljnje postopke v zvezi z izbiro ponudnika za ureditev mestne tržnice vodila v skladu z zakonom, transparentno in gospodarno. Prav zato bo strokovna komisija v naslednjih tednih ponudbe podrobno pregledala in na podlagi meril, opredeljenih v razpisni dokumentaciji, izbrala ekonomsko najugodnejšo.

Vir: MO Ptuj
Vir: MO Ptuj

Ponudniki, ki so oddali nepopolne vloge, bodo pozvani, da jih v ustreznem roku primerno dopolnijo. Iz Mestne občine Ptuj še sporočajo, da bodo z ureditvijo tega dela mesta na Ptuju preuredili pomemben del zgodovinskega mestnega jedra, tako da bo privlačno za prebivalce in obiskovalce, hkrati pa bodo izboljšali pogoje za tržnično dejavnost in pridobili nov prireditveni prostor v samem srcu Ptuja.

Ponudbe so oddali (po vrstnem redu kronološko) SMC, d.o.o., KPL, d.o.o. in Makro 5, d.o.o. (partner) v vrednosti 5.071.094,00 EUR, CGP, d.d. in CP Ptuj, d.d. (partner) v vrednosti 6.474.221,72 EUR, ter Javne službe Ptuj, d.o.o. in Hermes, d.o.o. (partner) v vrednosti 4.536.246,05 EUR.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.