13:40, pet, 29. Mar

Zabodel je policista in pobegnil





31-letni Nemec naj bi v ponedeljek, 24.1. 2022, najprej vlomil v ograjen prostor motodroma v Taru pri Poreču in tam naredil škodo, potem pa je napadel policista, ki mu je poskušal preprečiti pobeg.

31-letnik naj bi v ponedeljek popoldne vlomil v prostor motodroma, tam naj bi razbil videokamere in stekla na objektih. Okoli 15. ure naj bi poskušal oditi, a ga je videl 48-letni policist, ki sicer takrat ni bil v službi, poročajo na portalu Regional. Policist ga je skušal zaustaviti, a ga je Nemec napadel z nožem, potem pa pobegnil v bližnji gozd. Čez dve uri so ga policisti izsledili in ga hoteli aretirati. A 31-letnik je zagrozil z nožem in jih skušal napasti. Policisti so ga nato obvladali in odpeljali na policijsko postajo.

Ugotovili so še, da je v noči na 17. januar vlomil na nogometnem igrišču v Taru v avtomat za pijače in tam ukradel nekaj alkohola.

Hrvaški mediji še poročajo, da so 31-letnika priprli, ranjenega policista pa odpeljali v puljsko bolnišnico, kjer so ugotovili lažje poškodbe v predelu prsnega koša.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.