07:11, pet, 19. Apr

Začasna sprostitev prometa na Streliški in popolna zapora dela Ulice Pohorskega odreda





Danes se cestni odsek Streliške ceste med Ulico pohorskega odreda in Kardeljevo cesto predaja v začasno uporabo prometu, vendar bodo do zaključka vseh del na odseku še veljale določene omejitve za varno odvijanje cestnega prometa. Avtobus številka 6 bo ponovno vozil po redni trasi skozi to krožišče.

Od danes naprej bo tako znova vzpostavljena tudi redna trasa linije mestnega avtobusnega prometa št. 6, Vzpenjača. Mestna občina Maribor hkrati še obvešča, da bodo od danes zaradi izvedbe del prečkanja komunalnih vodov v sklopu druge faze projekta Streliške ceste zaprli severni krak semaforiziranega križišča na Ulici Pohorskega odreda. Zapora bo trajala predvidoma do konca januarja.

Streliška krožišče gradbena dela nedokončano (6)

Liniji mestnega avtobusnega prometa 18 in 4 pa bosta vozili po spremenjenih trasah. Več informacij o spremembah in prilagoditvah linij mestnega avtobusnega prometa najdete na spletni strani Marproma, na tej povezavi.

“Dela za dokončanje druge faze Streliške ceste se bodo predvidoma nadaljevala v drugi polovici meseca marca 2020, ko bodo ponovno odprte asfaltne baze in bodo tudi vremenske razmere dopuščale nadaljnje delo,” so še sporočili z Mestne občine Maribor.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.