23:24, čet, 25. Apr

Žalostna vest: Umrl je član priljubljene slovenske glasbene skupine





Poročalo o žalostni vesti, po hudi bolezni se je poslovil, slovenski glasbenik Matjaž Alič.

“Minulo noč se je po hudi bolezni poslovil Matjaž Alič, ki je bil med prijatelji in znanci znan po vzdevku Ramon. Poznali ga niso samo ljubitelji rocka v domači Idriji ampak po vsej Sloveniji, saj je bil nepogrešljiv član zasedbe Zablujena generacija. Pomembno sled je pustil tudi kot podjetnik v panogi kartonaže, v kateri je nadaljeval družinsko podjetniško tradicijo,” so žalostno novico o smrti našega glasbenika sporočili na portalu Idrija.com.

Zadnja leta se je posvečal tudi samostojni karieri

Portal nadalje poroča, da so prijatelji pokojnega Matjaža, ki je bil rojen leta 1978, opisali kot nezapletenega človeka, ki je stvari “vzel take, kot so bile in se ni obremenjeval z neko navidezno popolnostjo”. “V Zablujeno generacijo je vnašal iskrenost, njegovi odrski nastopi pa so bili vsak posebej unikat. Ob igranju v zasedbi Zablujena generacija se je zadnja leta posvečal tudi solistični karieri. Posnel je vrsto lastnih skladb in za sedem teh tudi videospote. Ti so bili na družbenih omrežjih deležni velike pozornosti in rekordnega števila ogledov,” še piše omenjeni medij.

9. novembra leta 2021 je dal enega svojih zadnjih intervjujev, ko je obiskal TV studio Idrijskih novic, intervju si lahko ogledate spodaj. Kasneje se je resno soočil z boleznijo in ji kljuboval vse do včeraj, še navajajo na portalu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.