16:25, pon, 22. Jul

Žalostno: Namenjeno je bilo pokojni Aniti Ogulin, a so jih ukradli …





Društvo Humanitarček je na družbenih omrežjih zapisalo: “Danes okrog 13.00 ure, je na Koroški cesti 39 v Mariboru, nekdo odtujil skatlo 80 kamnov. Gre za kamenčke, ki so jih v ta namen pobarvali otroci v spomin na vzornico Anito Ogulin in bi bili jutri namenjeni za zadnje slovo.”

Pojasnili so, da je škatla izginila hipno in verjamejo, da si je tisti glede na težo in lep ovoj obetal bistveno več, kot “kup kameja” in bodo verjetno romali v smeti. “Vljudno prosimo, da nam jih vrnete, saj gre za dobre misli iz cele Slovenije.”

Vljudno prosimo, da starši okoliških blokov o tem povprašate svoje otroke, saj verjamemo, da gre za preprosto razigranost.

Kamne potrebujemo čimprej, jih pridemo tudi iskat ali pa nam jih prinesite kavarnica_cukrdoza. Tam jih lahko kar pustite ali pa jih poklicete in bodo oni prisli po njih, da mi ne bomo vedeli vase identitete.”

Verjamemo v dobro – in verjamemo, da bomo to škatlo dobili nazaj, saj nam gre na jok, da jo je nekdo odtujil dobesedno v 5 minutah, zapišejo v Humanitarčku.

Upajmo, da bodo kamenčki vrnjeni.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.