12:39, čet, 25. Apr

Zaprtje: Novica za tiste, ki radi nakupujete v Mirelli





Bralci ste v našem uredništvu povpraševali, ali poznamo razlog za zaprtje priljubljene spletne trgovine Mirella.

Neuradno smo izvedeli, da naj bi trgovino v preteklih mesecih večkrat obiskali inšpektorji. V zvezi s tem smo se obrnili na trgovino, prosili smo jih, da nam povedo, ali drži, da so bili v zadnjih časih pogosto pod drobnogledom inšpektorjev: “Drži, da so izdali kazni zaradi neizdanih računov in ste se zato odločili za to potezo? Je to dokončna odločitev?”

Njihove odgovore bomo objavili, ko jih prejmemo.

“Spoštovani, ker vas dosti sprašuje o naši spletni trgovini, ki smo je odprli z namenom samo v času COVID-a, vas obveščamo da je spletna trgovina sedaj zaprta. Zato vas vabimo, da pridete po nakupih v trgovino v Trstu, Corso Cavour 4/b ki je odprta od torka – sobote od 07-19h. Hvala za razumevanje,” so zapisali na družbenih omrežjih.

 

“V času internetnih prodaj je pa tole velik korak nazaj. Škoda nimamo vsi možnosti priti. Upam,da si premislite. Štajerska bo zagotovo pogrešala vašo trgovino,” je zapisala Zlatka na njihovi Facebook strani. Suzana je ob tem zapisala: “Mislim, da ste na ta način izgubili ogromno strank, ki smo kupovale izključno preko spleta…vsakdo nima možnosti, da bi vas obiskal v Trstu…”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.