14:42, čet, 25. Apr

DOPOLNJENO: Prišlo je do spremembe, vrtec v Sveti Trojici bo naslednji teden odprt





Zaradi izrednih razmer bodo naslednji teden, od 24. 1. do 28. 1. 2022 oddelki vrtca v Sveti Trojici v Slovenskih goricah zaprti. Nekaj sprememb pa je tudi pri prehrani v šoli, smo poročali zjutraj. Danes ob 11.30 smo prejeli informacijo, da je vodstvo šole in vrtca rešilo težave in da bo vrtec odprt.

Še zjutraj je držala novica, da “zaradi obolelih delavk v šolski kuhinji se ne more zagotavljati prehrane otrokom vrtca, delno pa tudi učencem v šoli. Učencem v šoli se bo zagotovilo malico (lunch paketi), ostali obroki prehrane so od 24. 1. 2022 do 28. 1. 2022 odpovedani.
Otroci, ki obiskujejo podaljšano bivanje, prav tako ne bodo imeli kosila, na razpolago jim bo dodatna malica. “Vsekakor pa v primeru, da varstva nujno ne potrebujete, pojdite po otroke po končanem pouku. Najpozneje do ponedeljka, 24. 1. 2022 do 8.00 ure obvestite razrednike, če bo vaš otrok v podaljšanem bivanju in bo imel dodatno malico,” so zapisali na spletni strani OŠ in vrtec Sveta Trojica v Slovenskih goricah. Na šolanje na daljavo prehajajo le učenci 7. razreda.”

Več informacij je na spletni strani osnovne šole in vrtca.

DOPOLNITEV; 22. 1. 2022, ob 11.35

Vodstvo šole je sporočilo novo novico o odprtju vrtca

Novo obvestilo ravnatelja šole Draga Škergeta o urejeni situaciji je zapisano na spletni strani šole: “Spoštovani starši otrok vrtca, obveščam vas, da bo VRTEC naslednji teden od 24. 1. 2022 dalje ODPRT kot običajno. Prehrana otrok je kljub težavam, ki jih imamo zaradi potrjenih okužb zaposlenih v kuhinji, zagotovljena. S tem preklicujem predhodno obvestilo o zaprtju vrtca. S spoštovanjem, Darko Škerget, ravnatelj”

Župan Svete Trojice David Klobasa je danes ob 11.30 sporočil, da je vodstvo šole in vrtca rešilo težave, tako da bo vrtec odprt.

Fotografija: Vir OŠ in vrtec Sveta Trojica

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.