11:29, pet, 29. Mar

Zavarovalnica Triglav seli cenilni center v Mariboru na novo lokacijo





Cenilni center Območne enote Maribor Zavarovalnice Triglav se v sredo, 1. decembra, seli na novo lokacijo.

Stranke bodo lahko po novem cenitve in prijavo škod na vozilih opravile v sodobnejših prostorih na Ptujski cesti 178 v Mariboru. Stari prostori Cenilnega centra City, ki so v neposredni bližini sedeža Območne enote Maribor Zavarovalnice Triglav, se postopoma zapirajo. V sredo, 1. decembra 2021, bo namreč Triglavov cenilni center svoja vrata odprl na Ptujski cesti 178 v Mariboru (zraven lokacije Carglassa Maribor).

Delovni čas cenilnega centra bo v ponedeljkih, torkih in četrtkih od 8. do 16. ure, sredah od 8. do 17. ure ter petkih od 8. do 13.30 ure. Kontaktna številka cenilnega centra, kjer se bodo predstavniki zavarovalnice z veseljem odzvali, je 02 22 88 640.

Direktor Območne enote Maribor Zavarovalnice Triglav Uroš Skuhala ob napovedanem odprtju novih prostorov pravi: “Osredotočenost na stranko je eno glavnih strateških usmeritve naše zavarovalnice. Na prijazen način želimo ponuditi strokovne in kakovostne storitve, pri zasledovanju zadovoljstva stranke pa je pomemben doprinos vsakega
področja in službe v zavarovalnici. Želja, da strankam stopimo še bliže ter zagotovimo boljše pogoje za oglede škodnih primerov in cenitev, nas je vodila k odprtju novih, sodobnejših prostorov cenilnega centra v Mariboru. Verjamem, da bodo zadovoljne tudi naše stranke.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.