22:21, čet, 4. Jul

Zavod Antona Martina Slomška tudi letos organizira Miklavžev dobrodelni koncert





V prihodnjem tednu bodo na Martinovi ustanovi znova izvedli tradicionalni 12. Miklavžev dobrodelni koncert.

Vse tako vabijo na tradicionalni dobrodelni Miklavžev koncert, ki bo letos v ponedeljek, 4. decembra, ob 18. uri v športni dvorani na Vrbanski.

Letošnji gost je Marko Vozelj, program pa pripravljajo gojenci in zaposleni v Zavodu Antona Martina Slomška. Izkupiček od zbranih sredstev bo namenjen Martinovi ustanovi za kritje mesečnega prispevka šolanja tistih družin, ki tega stroška sami ne zmorejo, navaja Družina.

Karte lahko kupite v jedilnici zavoda in v Slomškovi knjigarni Maribor, prodajali pa jih bodo tudi dijaki, ki prejemajo pomoč iz Martinove ustanove. Cena vstopnice za odrasle (od vključno dopolnjenega 18. leta) je 15 €, za otroke in mladostnike (od 7 do 18 let) je 10 €, za najmlajše je vstop prost.

Izkupiček od zbranih sredstev bo namenjen za pomoč otrokom iz socialno šibkih družin. Karte lahko kupite v jedilnici zavoda, v Slomškovi knjigarni Maribor ter pred pričetkom koncerta pri vhodu v dvorano: “Vabljeni na prijeten večer, kjer bomo z dobrodelnostjo po svojih močeh tudi letos pomagali družinam v stiski.”

Izkupiček od zbranih sredstev bo namenjen za pomoč otrokom iz socialno šibkih družin.

Karte lahko kupite tudi pred pričetkom koncerta pri vhodu v dvorano.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.