09:18, pet, 9. Avg

Zbiranje sredstev za Lano se danes zaključi





7 letna Lana iz Maribora je pred dnevi postala najsrečnejša punčka, saj je odločba Zavoda za zdravstveno varstvo končno potrdila operacijo deformirannih stopal v ZDA. Sredstva so zbirali preko Humanitarnega društva Maus, ki z današnjim dnem zaključuje vse akcije za Lano. Dobrodelni so tudi navijači Viol in Green Dragonsov. 

Potekata še zadnji zbiralni akciji v Postojni in Ravnah na Koroškem, potem pa ob polnoči z vsemi akcijami zaključijo. Po poročanju nekaterih medijev, naj bi do danes zbrali nekaj več kot 11 tisoč evrov.

lana-in-marjan

Nam je pa Lanin oče, Marjan Beranič pojasnil, da sta na pomoč priskočili tudi navijaški skupini Viole in Greed Dragonsi. Denar zbirajo s prodajo dresov, denar pa bodo društvu nakazali po zaključenih licitacijah.

Kot je v intervjuju povedal Marjan, bodo višek sredstev “namenili tistim otrokom, ki potrebujejo pomoč.” Koliko so zbrali v celotni akciji, bo več znanega jutri. Čeprav je zavarovalnica krila stroške operacije deformiranih stopal, pa Marjan in Lana potrebujeta tudi sredstva za pot in bivanje, saj gre za dolgotrajno okrevanje in terapijo.

Še vedno torej velja:

Pomagajmo skupaj: 
Slovenija za Lano

Transakcijski račun: 
SI56 6100 0000 7087 846 
(Delavska hranilnica)
Namen: Za Lano

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.