16:12, sob, 20. Apr

Zbrali 50.000 evrov za male borce





“Hvala vsem, zbrali smo več kot 50.000€ za male borce. Naš dobrodelni koncert Viljem Julijan je bil veličastno nepozaben večer, v petek zvečer so ljudje iz vse Slovenije kljub hudi deževni ujmi pokazali izjemno srčnost in napolnili Križanke z ljubeznijo ter podporo in doživeli smo resnično čaroben dogodek za otroke s hudimi redkimi boleznimi ter zanje zbrali izjemno vsoto,” so zapisali v Društvu Viljem Julijan.

Razprodali Križanke

Za letošnji koncert so čisto razprodali Križanke, saj so prodali okrog 1.200 vstopnic, kar je največ doslej. “Kljub zelo slabemu vremenu in obilnemu rekordnemu deževju se nismo predali in smo nemoteno izpeljali izjemen koncertni dogodek, obenem pa so obiskovalci napolnili prizorišče, kar ponovno dokazuje veliko srčnost Slovenije. Zato se z Gregor Bezenšek ml. – SoulGreg Artist in Nino SRČNO ZAHVALJUJEMO VSEM, KI SO V PETEK MALIM BORCEM DALI SVOJO PODPORO!”

“In seveda – naslednje leto se ponovno vidimo na našem velikem dobrodelnem koncertu Viljem Julijan!”

“V Društvu Viljem Julijan se iz vsega srca najlepše zahvaljujemo vsem izjemnim glasbenikom, ki so za male borce podarili svoj nastop Nina Badrić, REBEKA DREMELJ, Saša Lendero, Zvita Feltna, Nuša Derenda, Ansambel Spev, Sabina Cvilak, MARKO VOZELJ, Dejan Dogaja – Dejan Krajnc, Prifarski Muzikanti, Bepop – glasbena skupina, Miki Vlahovic, Vili Resnik, Omar Naber in seveda Gregor Bezenšek ml. – SoulGreg Artist & BigLights Band. Najlepše se zahvaljujemo prekrasnima voditeljema večera Ajda Špetič in Domen Valič in vsem srčnim pokroviteljem dogodka, ki so omogočili ta veličasten koncert: HVALA VAM!”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.