0:19, petek, 27.09.2024
Maribor

Zbudili smo se v poledenelo jutro, zvečer pa napoved kaže sneg

Danes bo oblačno, občasno bo deževalo. Ponoči se bo meja sneženja spustila do nižin, jutri sredi dneva bodo padavine ponehale, so zapisali na strani Agencije RS za okolje.

Danes bo oblačno, občasno bo deževalo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 12 °C.

Ponoči bo oblačno s padavinami, meja sneženja se bo v notranjosti Slovenije postopoma spustila do nižin. Na Primorskem bo zapihala burja. Jutranje temperature bodo okoli 0, na Goriškem in ob morju okoli 5 °C.

Jutri bo oblačno, sredi dneva bodo padavine povsod ponehale, popoldne se bo od severozahoda pričelo jasniti. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 9 °C.

Obeti

V nedeljo in ponedeljek bo pretežno jasno in razmeroma hladno. Po nižinah v notranjosti Slovenije bo precej megle ali nizke oblačnosti. Burja na Primorskem bo oslabela in v ponedeljek ponehala, so zapisali na strani Agencije RS za okolje.

Vremenska slika

Nad severnim Sredozemljem nastaja novo ciklonsko območje. Hladna fronta se zadržuje nad Alpami in bo zvečer dosegla Slovenijo. Pred njo v višinah priteka k nam z jugozahodnim vetrom topel in vlažen zrak.

Deli z ostalimi:

Druge novice

Dodaj komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Anketa

Ali bi se odločil/a za selitev v drugo državo zaradi boljše zaposlitvene priložnosti?

Loading ... Loading ...