00:11, pet, 29. Mar

Žerovec je izzval Čeglaja: “Najlažje je ocenjevati ženske in biti pameten na Instagramu. A imaš jajca, da greš z mano v ring?”





Nekdanji sanjski moški Gregor Čeglaj je najavil dobrodelni dogodek, v katerem bi se spopadel z nasprotnikom kar v ringu. A tista, ki ju je izzval, nista sprejela izziva. A Kot kaže, se je našel izzivalec, ki je Čeglaja sam povabil v ring.

Gregor Čeglaj je v ring povabil Blaža Kričeja Režka, ki je sicer partner Katarine Benček hkrati pa ena od žrtev Čeglajevega blatenja na Instagramu, poroča Žurnal. Čeglaj je povabil tudi Janija Jugoviča, ki ga je v prejšnjih dneh srdito napadal prav tako na Instagramu. A ta dva se nista javila.

Oglasil pa se je Anže Žerovec, ki je sodeloval v šovu Poroka na prvi pogled. Na Instagramu je zapisal: “Najlažje je ocenjevati ženske in biti pameten na Instagramu. A imaš jajca, da greš z mano v ring?” Žurnalovcem pa je odgovoril nato, da ga je zmotila drama, ki jo je ustvaril Čeglaj, pa tudi Čeglajevo ocenjevanje žensk v oddaji Pera Martića.

Gegor Čeglaj se je sicer že odzval na izziv in sprejel, da se bosta spopadla v ringu v dobrodelnem dvoboju. Oba se naj bi na dvoboj tudi že pripravljala.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.