09:23, sre, 3. Jul

Zgodilo se je pri sosedih: Zaradi večletnega posiljevanja hčerke dobil 40 let zapora





Na sodišču v Splitu so 45-letniku, ki je pet let posiljeval svojo mladoletno hčerko, dodelili 40 let enotne zaporne kazni. Povedali so, da je 267 posilil hčerko, prvič je bilo to leta 2018, ko je bila deklica stara pet let.

Posiljeval naj bi jo povprečno enkrat na teden, v zadnjem mesecu pa na vsaka dva dneva, so ugotovili. Prvič naj bi bilo to v kampu pri Šibeniku, nato pa v družinskem stanovanju, predvsem v sobi in v kopalnici, poročajo na portalu index.hr. Po več ur se je tudi morala gola kopati z njim.Dekličina mama je hudo bolna, v zadnjem času se ji je stanje še poslabšalo, zdaj je nepokretna, poroča Dalmatinski portal.

Moškega so obsodili 267 kaznivih dejanj spolnega zlorabe otroka in za kaznivo dejanje kršitve otrokovih pravic. Za vsako kaznivo dejanje spolne zlorabe je dobil pet let zapora, za kršitev otrokovih pravic pa tri leta, nato so mu odredili enotno kazen 40 let zapora, kar je najvišja kazen zapora pri naših sosedih.

Poročajo še, da je obdolženec po več dni zadrževal hčerko v stanovanju, ni ji dovolil, da se druži s prijatelji, tudi pretepal naj bi jo, poročajo še na portalu index.hr. V šolo in domov jo je vodil sam, ni dovolil, da bi obiskovala sorodnike po materini strani, čeprav naj bi živeli v bližini.

 

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.