05:48, pet, 19. Apr

Zmagala na Slovenija ima talent, zdaj pa priznala, da ima resne zdravstvene težave





Lina Kuduzović, ki je leta 2010, zmagala v šovu Slovenija ima talent, je preko spleta svojim številnim sledilcem sporočila, da se bo umaknila z družbenih omrežjih, ker se njeno zdravje slabša.

FOTO: Instagram

Naši vrhunski pevki Lini Kuduzović, ki je leta 2010 kot sedemletna deklica slavila v šovu Slovenija ima talent, nas zastopala na otroški Evroviziji in se v nemški različici šova The Voice Kids uvrstila v finale, zdravje žal ne prizanaša. Svoje težave je razkrila na Instagramu in povedala, zakaj se za nekaj časa od svojih sledilcev poslavlja. Dejala je, da je v zadnjem mesecu že dvakrat izgubila zavest in da je neskončno hvaležna, da je živa, čeprav je na kocki njeno življenje.

Oddaljila se je od družbenih omrežij

“Želela sem, da to ostane zasebno in da bi še naprej objavljala na družbenih omrežjih, a sem danes že drugič v štirih tednih padla v nezavest. Ker se moje zdravje očitno slabša, tudi mentalno zdravje, sem se odločila, da je najboljše, da se oddaljim od družbenih omrežij,” je 18-letna pevka sporočila sledilcem.

Ob tem je dodala: “Izredno sem hvaležna, da sem živa, zdaj še bolj, ko je moje življenje na kocki. Prosim, skrbite zase, svoji družini in prijateljem povejte, da jih imate radi in ostanite zdravi. Nazaj bom takoj, ko se bom spet počutila boljše”. 

Vsem, ki jo imajo radi se je na koncu zahvalila za skrb. Svojo profilno fotografijo pa je spremenila v črnino.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.