05:44, sob, 20. Apr

Znan je program poletnih prireditev v Lenartu, spet je poln zanimivih dogodkov





“Poletje je končno tu in z njim prihaja obilje kulture, glasbe in zabave v čudovitem mestecu Lenart!” pravijo v Lenartu in vabijo na LENart.

Poletni program, združen pod imenom LENart, prinaša različne poletne kulturne prireditve, ki bodo zagotovo navdušile ljubitelje umetnosti in družabnih dogodkov. Začel se je že 26. maja in bo trajal vse do 15. septembra 2023.

V Lenartu bodo gostili vrsto izjemnih kulturnih prireditev, ki bodo poletje napolnile s čarobnostjo in veseljem. Pripravili so pestro paleto dogodkov, ki se dotikajo različnih umetniških zvrsti, od glasbenih koncertov in gledaliških predstav do plesnih spektaklov in otroških prireditev.

LENart poletne kulturne prireditve so idealen način, da preživite poletne dni v družbi umetnosti, glasbe in kulture, še pravijo in vabijo, da se jim pridružite in ustvarite skupaj nepozabne trenutke.

Več informacij o programu dogodkov in urniku najdete na Facebook strani Občine Lenart pod zavihkom DOGODKI. Prav tako pa tudi na spletni strani Občine Lenart

Program prireditev LENart 2023

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.