08:37, pet, 29. Mar

Znan je razlog smrti brata Jana Plestenjaka





Lani decembra je Jan Plestenjak z javnostnjo delil žalostno novico. Dan po božiču je zapisal, da je izgubil brata: “…danes bom pel tebi, ljubi moj Domenček, ljubi moj bratec…tvoj Jan.”

Domen Slana, brat Jana Plestenjaka, je bil priznani akademski slikar. Letos aprila je umrl tudi Domnov oče, Franc Slana, prvi mož Dore Plestenjak. Domen Slana se je rodil 23. januarja 1967, umrl je v 56. letu starosti, novico o njegovi smrti pa je na družbenih omrežjih sporočil njegov polbrat Jan Plestenjak. Zdaj pa je jasno kaj je botrovalo prehitri smrt Domna Slane.

Bolezen je bila prehuda

Revija Lady navaja, da je bil krivec za smrt rak: “Jeseni je kot strela z jasnega priletela diagnoza – rak. Komaj tri mesece po tem so tega izjemnega 55-letnega umetnika, akademskega slikarja, oblikovalca, rokodelca, znanega predvsem po svojevrstnih stolih, očalih in ptičih, jadralnega pilota, lokostrelca, predvsem pa izjemno srčnega in toplega Človeka v intimnem krogu družine in prijateljev položili k večnemu počitku na pokopališču v njegovi dragi Loki.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.