21:07, čet, 25. Apr

Znana identiteta oseb, ki so potovale na letalu iz Maribora v Pulj





Na Hrvaškem so včeraj po večurni iskalni operaciji, v kateri je ob podpori vojaškega helikopterja sodelovalo okoli 120 oseb, zvečer našli ostanke športnega motornega letala Cirrus 20, ki je sredi dneva med letom iz Maribora v Pulj izginilo z radarja.

Uradnih informacij o osebah, ki so bile v letalu ni. Po neuradnih informacijah portala Telegram pa je šlo za tri osebe. V športnem letalu, ki je strmoglavilo, so bili trije Nizozemci, danes navaja Telegram.

Uradne potrditve o tem, koliko ljudi je bilo na letalu in ali so vsi umrli, za zdaj še ni, Hina pa je od gasilcev neuradno izvedela, da naj bi bili na letalu trije Nizozemci in da je tudi registracija letala nizozemska.

Preiskava se nadaljuje danes

Na kraju strmoglavljenja letala Cirrus 20 na bodo danes opravili policijsko preiskavo in preiskavo Agencije za preiskovanje nesreč v zračnem, pomorskem in železniškem prometu, je za Hino potrdil glavni preiskovalec Danko Petrin.

Tako so se odločili, ker je, kot Petrina navaja Index, preiskavo veliko bolje opraviti podnevi. Petrin je  da “žal tako ali tako poškodovancem ni več mogoče pomagati”.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.