08:38, čet, 25. Apr

Zoran Stevanovič najavil kandidaturo





Zoran Stevanović je mestni svetnik Mestne občine Kranj in predsednik stranke Resni.ca, znan je tudi z letošnjih protestov. Zdaj je najavil svojo kandidaturo na lokalnih volitvah za župana Mestne občine Kranj.

Ob najavi kandidature na lokalnih volitvah za župana Mestne občine Kranj pa sporoča: “Kot župan bom predvsem ljudski. Zelo veliko se zadržujem med občani, se z njimi pogovarjam, poznam in čutim njihove vsakodnevne tegobe. In tako bo tudi ostalo. Vsakodnevno se bom srečeval z ljudmi, vrata moje pisarne bodo odprta za vsakogar. Loteval se bom projektov, ki bodo zares koristili kranjski občini, vsakršna oblika klientelizma in nepotizma bo popolnoma odpravljena. In v tem se bom razlikoval od vseh dosedanjih županov.”

Stevanović je sicer znan kot predsednik stranke Resni.ca in kot eden tistih, ki se je na protestih proti ukrepom za omejevanje epidemije covida-19, izpostavil. Njegova stranka Resni.ca je ob sedanji najavi njegove kandidature za kranjskega župana zapisala, da je imela največje število svetnikov v mestnem svetu in da “ves čas je pri oblasti in lokalnih političnih elitah obstajal strah pred nami, zato smo bili hitro potisnjeni v opozicijo, ves čas smo prejemali blokade in polena pod noge. Kljub temu smo neprestano dokazovali, da je možna drugačna politika – politika, ki deluje le v korist ljudem. Nadzorovali smo trenutno oblast, preprečevali koruptivna dejanja in opozarjali na nepravilnosti”.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.