09:01, čet, 25. Apr

ZPM Maribor zbira prijave za letovanja





Začetek maja pri ZPM Maribor zaznamuje začetek zbiranja prijav za letovanja na Domu Miloša Zidanška (DMZ) na Pohorju in v Vzgojno–izobraževalnem in rekreacijskem centru (VIRC) v Poreču.

Vir: Facebook ZPM Maribor

Prijavnice in vse potrebne informacije za prijavo so od ponedeljka že na voljo na spletni strani ZPM Maribor – LETOVANJA 2021. Zaradi omejitev in ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19, Referat za letovanja za enkrat še nima uradnih ur na sedežu ZPM Maribor, starši pa lahko skenirane prijavnice pošljejo preko e-pošte na naslov letovanja@zpm-mb.si, po navadni pošti ali jih oddajo v nabiralnik pred vhodom v Dom ustvarjalnosti mladih Maribor, na Razlagovi ulici 16, preko tel. št. 02 229 69 14, 02 229 94 53 in e-pošte referatzpm@zpm-mb.si pa so na voljo tudi za dodatna vprašanja.

Veljajo nekatere omejitve

Dnevne popoldanske ustvarjalne delavnice v Domu ustvarjalnosti mladih Maribor ponovno potekajo po običajnem urniku, od ponedeljka do petka, med 15. in 19. uro. Zaradi ukrepov za preprečevanje širjenja bolezni Covid-19 za obisk delavnic veljajo nekatere omejitve, več pa na njihovi spletni strani – USTVARJALNE DELAVNICE.

Konec parila so preko spletne aplikacije Zoom uspešno zaključili zagovore 199-ih raziskovalnih nalog in inovacijskih predlogov, ki so bile oddane v okviru letošnjega projekta Mladi za napredek Maribora. Razglasitev rezultatov in nagrajencev bo potekala v petek, 7. maja 2021, ob 15.30 za osnovne šole in ob 16.30 za srednje šole, v živo preko Facebooka ZPM Maribor. Vabljeni, da spremljate razglasitev, več informacij najdete na naši spletni strani – MLADI ZA NAPREDEK MARIBORA.

Vsebine v maju tudi v okviru VGC Štajerska

V maju nadaljujejo tudi z vsebinami namenjenimi staršem v okviru VGC Štajerska. LINIJA ZA OČETE IN MAME – LOM je še naprej odprta vsak četrtek, med 16. in 18. uro, na telefonski številki 040 49 00 49, tema novega srečanja v okviru CIKLA 2021 ZA STARŠE, ki bo 18. maja 2021, ob 17. uri, pa bo namenjena staršem in otrokom v razvezanih družinah.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.