17:56, sre, 24. Apr

Župan Miklavža na Dravskem polju bo ponovno kandidiral za župana: To so njegove želje za prihodnji mandat





Egon Repnik župan Občine Miklavž na Dravskem polju nam je uvodoma dejal, da sicer svoj mandat težko ocenjuje, a meni, da so rezultati vidni na vseh področjih: “V tem mandatu smo bogatejši za ogromno novih pridobitev v občini.”

Med drugim je omenil, da je občina bogatejša za veliko uspešnih projektov na infrastrukturnem področju. “Imamo najboljše cestno, kanalizacijsko, vodovodno omrežje. Imamo skoraj v celoti obnovljeno javno razsvetljavo, imamo skoraj celotno občino pokrito z dvema optičnima TK omrežjema, imamo plinovodno omrežje po velikem delu Miklavža in Dravskega Dvora,” je opisal in dodal, da je sicer to plod vlaganj in dela preteklih 20 let.

mag. Egon Repnik

Zaupal nam je tudi, da bo ponovno kandidiral za župana. V občini želi pridobiti še tisto, kar si ljudje želijo: objekt zdravstveni center, knjižnico ter športno dvorano v Dobrovcah. “Imamo ambiciozni načrt zelenega prehoda oziroma kar največjo uporabo obnovljivih virov energije po občini.”

Veseli ga to, da jim je uspelo občino približati ljudem: “To je plod truda tako župana kot občinskega sveta in občinske uprave.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.