00:21, tor, 30. Jul

Zvezdnica delila težko življenjsko zgodbo, kar devet njenih nosečnosti se ni končalo srečno





Zvezdnica svetovnega kova, 64-letna Sharon Stone se je odzvala na intervju revije People, v katerem je Peta Murgatroyd, plesalka na ameriški različici Plešemo z zvezdami, spregovorila o splavu.

“Ženske nimamo foruma, kjer bi lahko razpravljale o globini te izgube. Devet otrok sem izgubila na ta način,” je zapisala hollywoodska igralka, najbolj poznana po vlogi iz Prvinskega nagona, ter dodala: “Ni lahek zalogaj, ne fizično ne psihično, pa vseeno nam družba nalaga, da je to nekaj, kar moramo nositi same in na skrivaj, z nekakšnim občutkom poraza. Namesto da bi bile deležne prepotrebnega sočutja in empatije in celjenja ran, kar potrebujemo.”

Po neuspešnih nosečnostih je poslovila tri otroke 

Igralka je o izkušnji s splavi sicer spregovorila že v preteklosti, ko je pojasnila, da so bili ti posledica avtoimunske bolezni in endometrioze. Sharon je pred časom že govorila o nosečnostih, ki se niso končale srečno. Povedala je, da je pri nosečnosti petih mesecih in pol kar 36 ur rojevala.  Po številnih poskusih je igralka sicer posvojila tri sinove. Quinna Kellyja, Lairda Vonnea in Roana Josepha.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.