06:40, pet, 29. Mar

ZZZS z javnim pozivom k oddaji ponudb za prerazporeditev programa





Na Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS) so objavili javni poziv, s katerim izvajalce zdravstvene dejavnosti vabijo k oddaji ponudb za začasni prenos programa za letošnje leto. Na razpis se lahko prijavijo tako javni zavodi, kot tudi koncesionarji in zasebniki.

Javni poziv temelji na interventnem zakonu v zdravstvu, ki je začel veljati danes. Na razpis se lahko prijavijo tako javni zavodi, kot tudi zasebniki s koncesijo in zasebniki brez koncesije. Prednost bodo imeli javni zdravstveni zavodi in izvajalci, ki bodo oddali ponudbo za začasni prevzem večjega obsega programa.

Gre za drugi tovrstni javni poziv ZZZS

Rok za prijavo na javni poziv je do 9. avgusta do 11. ure. Izvajalci, ki jim bo program na podlagi javnega poziva prerazporejen, ga bodo morali opraviti do konca letošnjega leta. Gre za drugi tovrstni javni poziv ZZZS, ki pomeni začasno prestrukturiranje programa izvajalcev, ki ga v letošnjem letu ne bodo mogli v celoti izpolniti.

Lansko leto so izvajalci popolne ponudbe oddali za 31 razpisanih programov v vrednosti 1,74 milijona evrov. Lanskoletni poziv je temeljil na zakonu o nujnih ukrepih v zdravstvu.
VIR: STA

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.