16:30, tor, 23. Jul

FOTO: V Vuzenici z glasbo zakorakali v počitnice

V soboto, 15. junija 2024, ob 16. uri se je v parku pri HUTA Terasa-bar odvila živahna prireditev “ZAKORAKAJMO Z GLASBO V POČITNICE,” ki sta jo organizirala PRK Harmonia in TIC Vuzenica. Glavni pokrovitelj dogodka je bila Občina Vuzenica, ki je podprla to veselo srečanje ob začetku poletnih počitnic.

Prireditev je združila številna društva, ki so s svojimi nastopi in dejavnostmi popestrila dogajanje

Med sodelujočimi društvi so bili Smaragdne oči, Zmigaj se polžek in Center za krepitev zdravja Radlje ob Dravi. Vsako društvo je prispevalo k pestrosti programa in ustvarilo prijetno vzdušje za vse obiskovalce.

Obiskovalci so uživali v plesnih in glasbenih nastopih, ki so jih pripravili člani skupine Spidi Karamba. Njihova energična glasba je pritegnila ljudi vseh starosti, ki so se pridružili plesu in petju. Veselje in smeh sta odmevala po parku, saj so se vsi prisotni sprostili in uživali v nepozabnem popoldnevu.

Prireditev “ZAKORAKAJMO Z GLASBO V POČITNICE” je bila odličen način za začetek poletnih počitnic. Sodelovanje različnih društev in podporo Občine Vuzenica je bilo ključno za uspeh dogodka, ki je prinesel veselje, povezanost in zabavo celotni skupnosti.

Nekaj foto utrinkov:

Več v Občinskem informatorju.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.