08:48, sre, 7. Jun

KS Kamnica in Bresternica-Gaj: Iz proračuna umaknjene investicije, odločili so se, da imajo dovolj …

Prihodnji torek, 28. marca, se bo v dvorani KD Kamnica na Vrbanski cesti odvila skupina izredna seja sveta KS Kamnica in KS Bresternica-Gaj.

Ne seji bodo podali svoje mnenje okoli proračuna MOM, jasno izrazili svoje zahteve in v primeru nerazumevanja njihovih problemov pričeli s postopkom ustanovitve občine Kamnica – Bresternica – Gaj.

Simon Hauptman, predsednik KS Kamnica, je ob tem pojasnil, zakaj so se odločili za to: “Ker smo ugotovili, da so bile pred drugim branjem proračuna MOM iz njega za prihodnji 2 leti umaknjene popolnoma vse investicije v Krajevna skupnost Kamnica in KS Bresternica Gaj, sva se s predsednik sveta sosednje KS, gospodom Primožem Hedlom odločila sklicati skupno izredno sejo obeh svetov KS, ter na njo povabiti vse mestne svetnike, župana, podžupana in druge odločevalce.”

“Čas je, da stopimo skupaj in jasno povemo, da smo tukaj” 

“Na sejo, ki je zadnja možnost da našim krajem pred sejo mestnega sveta Mestna občina Maribor zagotovimo vsaj kakšno drobtinico, ste vabljeni tudi vi – krajanke in krajani obeh KS. Čas je, da stopimo skupaj in jasno povemo, da smo tukaj in da smo enakovredni vsem ostalim, ki živijo v MOM,” so pozvali krajane.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav