Werefox nadaljujejo s koncertnim maršem!

Udarno na koncertnih odrih v Lendavi, Ljubljani, Ravnah na Koroškem, Mariboru in na festivalu Jürjevo je (Sv. Jurij).

S singlom ‘March of the Finest’, za katerega je spot posnel veteran Ven Jemeršič, se je skupina Werefox pred dobrim letom in pol predstavila javnosti in v predogled ponudila izjemno poslušljiv komad, ki je nakazal, česa se lahko nadejamo ob izidu albuma. Le-ta je ugledal luč sveta v digitalni in fizični obliki v začetku 2013 pod okriljem založbe God Bless This Mess.

Drzna, suverena ritem sekcija v navezi s katarzično-soničnimi kitarskimi eskapadami, prepletena s senzibilnim, nabrušenim vokalom pevke; destilat, ki je prvenec ‘I Am Memory’ s svojimi enajstimi skladbami dodobra usidral v glasbeni prostor, požel odobravanje glasbenih kritikov in hkrati postavil nove mejnike v t.i. rock alternativi.
Številni promocijski koncerti, nastop kot predskupina My Bloody Valentine, Aritmični koncert na RTV SLO, nastop na Izštekanih 20 – to so le nekateri izmed dogodkov, ki so zaznamovali pestro in uspešno leto 2013.

Z drugim, zasanjanim ‘roadtrip’ videospotom ‘The Redneck Genius Story’, posnetim prejšnje poletje pod taktirko študentke AGRFT Katarine Rešek, Werefox uspešno nadaljujejo zgodbo ´I Am Memory´ s poklonom ameriškemu piscu Harryju Crewsu in njegovi noveli The Car.
V letu 2014 vsekakor sledi tretji videospot, a najprej…koncertni marš!

“Marširanje” se prične 22.2. v Lendavi (MKI Mansarda), nadaljuje 7.3. v Ravnah na Koroškem (KMKC Kompleks), naredi postojanko v prestolnici 19.3. (Channel zero), 12.4 v Mariboru (klub Satchmo) ob 21.00 in 25.4. na festivalu Jürjevo je (Sv. Jurij). Več datumov sledi!

kfkdlfkf

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV