21:56, tor, 23. Jul

Napaka pri obračunu na položnici Snage

Javni holding Maribor za Javno podjetje Snaga iz Skupine JHMB mesečno izvaja obračune storitev gospodarske javne službe ravnanja s komunalnimi odpadki za uporabnike na območju občine Miklavž na Dravskem polju. “Račune oz. položnice za opravljene storitve prejmete uporabniki prve dni tekočega meseca za pretekli mesec. Tako ste takoj po prvomajskih praznikih prejeli položnice za april,” so sporočili iz Snage Maribor.

Zapisali so: “Ugotovili smo, da se je pri tokratnem obračunu storitev za april pri uporabnikih iz občine Miklavž na Dravskem polju zgodila človeška napaka, ki je botrovala napačnim zneskom na položnicah. Zneski so malenkost višji, in sicer v primeru 120-litrske posode za mešane komunalne odpadke v višini 0,64 €; za večje posode so sorazmerno višji. Medtem je obračun storitve zbiranja in odvoza bioloških odpadkov pravilen.”

Za napačen obračun se vsem uporabnikom iz občine Miklavž na Dravskem polju iskreno opravičujejo. “Obračunsko napako bomo popravili že v naslednjem obračunskem obdobju, torej za maj 2023, ko bomo vsem uporabnikom z dobropisom povrnili razliko preveč zaračunane storitve za april,” zaključijo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.