04:28, sob, 22. Jan

Finalistke miss Slovenije na Kopah in v Sl. Gradcu

Finalistke so po sproščujoči nedelji, ponedeljek pričele v zgodovinskem in izobraževalnem duhu. Nedeljske aromatične savne in masažni jacuzzi jih je razvajal v pravljičnih Kopah. Prepustile so se vonjavam in prijetnem ambientu.


Po večerji so se pomerile v dvoboju bowlinga. Dekleta v mornarskih, kratkih kombinizonih proti dekletom v komplementarnih barvah enakih kombinizonov Top Mode.

Ponedeljkovo jutro pa se je začelo z ogledom mestnega jedra Slovenj Gradca, ki je častni nosilec naziva Glasnik miru. Obiskale so rojstno hišo skladatelja Huga Wolfa. Ogledale so si tri starejše vodnjake, kip slikarja Tisnikarja, cerkev, Venetskega konja avtorja Oskarja Kogoja. Prav tako so obiskale Galerijo likovnih umetnosti, ki je priznana kot razstavni prostor za najbolj pomembne mednarodne razstave. Občudovale so slike s skupno tematiko in naslovom PH6 – kemija šestih umetnikov, tako tujih, kot domačih.
V Grašičini Rotenturn pa jih je lepo sprejel župan Slovenj Gradca Matjaž Zanoškar. Skozi sproščen pogovor jim je dal življenjske napotke in jim zaželel srečo na finalnem izboru.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *