15:07, pet, 7. Okt

Kulčevka 2011

Društvo za razvedrilne dejavnosti Ludo je tudi letos v okviru občinskega praznika Radlje ob Dravi pripravilo tradicionalno prireditev Kulčevka. Na sami prireditvi se je zbrala velika množica ljudi,

ki so se ob pogledu na zanimive nastope ekip prav veselo pozabavali. Najprej so nastopili najmlajši, kjer je nastopilo 5 tekmovalcev od tega prav tako tudi eno dekle. V članski konkurenci je nastopilo sedem ekip, ki so morale najprej prevozit zanimivo sestavljen parkur, nato so ločevali odpadke, sledil je met na koš iz kulčevke in ekipe so zaključile svoj nastop z Kulčevka ima talent.

Člani ekip so bili resnično zabavni, tako je papež poskrbel za blagoslov občinstva, člani ekip so poskrbeli tudi, da gledalcev slučajno ne bi opeklo sonce, ni pa manjkalo tudi podkupovanja komisije. Na koncu je vsako ekipo še čakal kulčevski klanec, katerega sta morala člane ekipe premagati skupaj v čim krajšem času. V zadnji ekipi je nastopil tudi župan občine Radlje ob Dravi gospod Alan Bukovnik, ki se je društvu Ludo tudi zahvali za uspešno organizacijo.

Za finale je potekalo tudi tekmovanje za Runkla Kulčevke. Tekmovalci so morali v Kulčenski klanec kar se da daleč potisnit 300 kilogramov težko kulčenko.

Zmagovalci kategorij::
Junior: Andraž Ferk
Kulčevka 2011: Bojan Glazer, Renato Ternik (Najlepša komentatorja)
Runkl: Miha Hauser
Več na BK TV v ponedeljek ob 18.30 uri v oddaji OBČINSKI INFORMATOR. Celotno prireditev KULČEVKA 2011 si boste lahko ogledali v oddaji Lokalno.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *