Šola irskega plesa

V nadaljevanju je izvrstna ponudba za aktivno preživljanje dopusta pri nas v dvorcu Bukovje v Dravogradu na poletem taboru irskih plesov! Preživite lahko zelo dinamičen in prijeten teden za izredno ugodno ceno!

Želim vas obvestiti, da Šola irskega plesa, letos prvič organizira Poletni tabor irskega plesa, v Dravogradu od 12. – 18.avgusta. Tabor je idealna priložnost za celotno družino, vse starostne kategorije, moške in ženske, skratka za vse, ki si želijo zabave, fizične aktivnosti, se naučiti nekaj novega, plesati, utrditi in izpopolniti svoje znanje angleščine, odkriti in spoznati skrite kotičke Slovenije, ob tem pa se srečeti in spoznati druge podobno razmišljujoče in energije polne ljudi.

Tedenski program je sestavljen iz dnevnega učenja irskih skupinskih plesov (Ceili), nekaj popoldanskih plesnih delavnic za učenje solo plesa, dveh izletov po okolici, zabavnih večerov (vključno s pidžama zabavo), zaključnim irskim večerom ob sodelovanju skupine D Brincl bend.

Za vse, ki prihajate iz okolice Dravograda (Koroška) in bi želeli sodelovati na plesnem taboru, spali pa bi doma pa dodatna informacija:

– Cena za sam tečaj in aktivnosti je 150 €;
– Tečaj +4 x kosilo znaša 190 €;
– Udeležba na posameznem izletu znaša 55 €;

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

0 KOMENTARJEV