16:26, sob, 13. Jul

UKC Maribor ponuja zaposlitev

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor si prizadevajo za zagotavljanje vrhunske zdravstvene oskrbe in skrbi za paciente. Zavedajo se, da je ključ do uspeha v predanih in strokovno usposobljenih zdravstvenih delavcih. Zato vabijo, da se pridruži njihovi ekipi in postane del zgodbe, ki vsak dan rešuje življenja.

Priložnost za strokovno rast in razvoj

V UKC Maribor ponujajo številne priložnosti za strokovno rast in razvoj. Zavzemajo se za nenehno izpopolnjevanje in nadgrajevanje znanja svojih medicinskih sester. Udeleževanje na izobraževanjih, seminarjih in delavnicah jim omogoča, da ostanejo na vrhuncu svoje stroke ter zagotavljajo najboljšo možno oskrbo pacientom.

Redna zaposlitev za določen ali nedoločen čas

Ponujajo redno zaposlitev za določen ali nedoločen čas, kar zagotavlja stabilnost in varnost v zaposlitvi. Verjamejo v dolgoročno sodelovanje in cenijo predanost svojih zaposlenih. Skupaj lahko ustvarjajo trajno pozitivno spremembo v življenju pacientov.

Več informacij in prijava

Če ste pripravljeni sprejeti izziv in se pridružiti njihovi ekipi, si ogledate spodnje oglase za več informacij in prijavo.

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.