16:22, sob, 13. Jul

V občini Ruše bodo nadaljevali urejanje kanalizacijskega in vodovodnega omrežja

“Obveščamo vas, da nameravamo z 10. junijem 2024 po daljšem obdobju mirovanja projekta nadaljevati z deli ureditve kanalizacijskega in vodovodnega omrežja Ruše – zahod,” so sporočili iz občine Ruše.

“V primeru, da se ne bomo srečevali z večjim obsegom nepredvidenih del in sočasnih gradenj, želimo po sprejetem terminskem planu z gradnjo zaključiti do konca oktobra tega leta. Ker večina komunalnih instalacij poteka v cestnem svetu, bo vzpostavljena popolna zapora ulic, pri čemer bo stanovalcem izven delovnega časa gradbišča omogočen dostop do objektov,” dodajo.

Z gradbenimi deli bodo najprej pričeli na območjih, kjer ni asfalta. “Kot smo zapisali že lani, se bodo kanalizacijski odcepi za priključevanje objektov izvajali do roba javnega sveta oz. cest. Vzporedno z izvedbo kanalizacije bomo etapno rekonstruirali tudi vodovodno omrežje.”

FOTO: občina Ruše

Izvajalec del se bo potrudil, da bodo nevšečnosti, povezane z gradnjo, kar se da obvladljive, vas pa ponovno prosimo za strpnost, razumevanje in seveda sodelovanje. Med drugim tudi tako, da na trasi kanalizacije, ki bo potekala po vaših dvoriščih, pravočasno odstranite morebitne ovire, dodajo.

V kolikor imate dodatna vprašanja glede priključevanja vaših objektov na kanalizacijo, jih kontaktirajte(sasa.ajd@ruse.si). Z ozirom na vaš odziv bodo po potrebi organizirali tudi skupne sestanke na terenu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.