15:01, pet, 2. Jun

Vinsko kraljestvo za Barbarin nasmeh: Za nakup prilagojenega avtomobila

V mesecu decembru 2022 so pričeli z dobrodelno akcijo, na kateri zbirajo sredstva za nabavo urejenega in prilagojenega avtomobila za Barbaro Jurgec iz Zavrča. Barbara je dekle s cerebralno paralizo 5. stopnje in je varovanka Zavoda Dornava.

“V Barbari je nekaj posebnega. Želimo ji omogočiti, da se bo lahko čim pogosteje varno vračala v Haloze, k svoji družini. Starši žal niso sposobni zagotoviti dovolj sredstev za primerno vozilo, zato so pričeli s tem dobrodelnim dogodkom. Njeni starši so preprosti in skromni, Barbara pa je veselo, iskrivo in iskreno dekle, ki z okolico komunicira s svojim pogledom, z očmi. In njene oči najbolj žarijo, ko je v objemu njej dragih oseb,” so zapisali na PeTV.

Do sedaj so uspeli zbrati 13.300 €

“Za vsak evro so neizmerno hvaležni, saj vemo, da bo pripomogel k temu, da se primerno prilagojeno vozilo lahko čim prej kupi. Vozilo je že izbrano, cena nabave vozila je 15.200€, kar pomeni, da jim za končni nakup manjka še 1900€,” dodajo.

V želji, da ta sredstva čimprej zberemo, pripravljajo dobrodelni dogodek, ki bo potekal v nedeljo, 2. aprila 2023, ob 16. uri v gostišču “Pri Veseliču “, Turški vrh 51, 2283 Zavrč.

Na dogodku se bo zbralo slovensko vinsko kraljestvo, pričakujejo tudi slovensko vinsko kraljico, Majo Pečarič, pripravili bodo iskreno degustacijsko zgodbo izjemnih kraljevskih vin in koncert Lize&Taje, odličnega glasbenega dueta, ki bo poskrbel za prijetno ambientalno vzdušje, poroča PeTV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

Triglav