05:19, tor, 29. Nov

PRIREDITEV VON PISTOR 2014 V VUZENICI

Ob deseti obletnici prve prireditve VON PISTOR, Mladinsko kulturni center Vuzenica in društvo Pitoni z.o.o., v soboto 24. januarja 2015 ob 19. uri v Modri dvorani Vuzenica, ponovno pripravljata enega najodmevnejših dogodkov, ki je v Vuzenici že potekal med leti 2004 in 2010.

von pistor
Na prireditvi Von Pistor se bodo ponovno podelile nagrade najzaslužnejšim občanom, društvom in podjetjem Vuzenice za delo in dosežke v preteklem letu. Podeljene bodo nagrade (kipci Von Pistor) v štirih različnih kategorijah (dogodek leta, kulturnik leta, podjetnik leta in dvorišče leta), kamor se glede na prispele predloge občank in občanov nominira tri kandidate. O zmagovalcu nato odločajo občani preko glasovanja po principu – vsako gospodinjstvo en glas. Poleg omenjenih pa se podeli tudi nagrada Von Pistor 2014 za življenjsko delo, ki bo razkrita na sami prireditvi.

Dogodek bo tudi tokrat v dobrih dveh urah ponudil mnogo. Posebej za to priložnost pripravljen odličen avtorski humor gledališke skupine Pitoni z.o.o, slovenske glasbene zvezde (tokrat Aleksander Mežek, Nina Pušlar in Miha Guštin – Gušti), domače podeljevalske pare, filmske projekcije nagrajencev, inovativno scenografijo in atraktivne točke.
glasovnica

Druge novice

Comment

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *