16:32, sob, 13. Jul

Znova zagnan projekt “Karta za otroka”

Poletje je čas, ki ga otroci nestrpno pričakujejo – čas za zabavo, raziskovanje in nekaj brezskrbnosti. Vendar pa za nekatere otroke, žal, poletje ni vedno tako brezskrbno.

Šport Maribor I JHMB: Projekt “Karta za otroka” v sodelovanju z Zvezo Prijateljev Mladine Maribor

Gre za dobrodelni projekt, ki že drugo leto zapored prinaša nasmeh na obraze otrok v Mariboru. Ideja je preprosta, a izjemno učinkovita – vsak obiskovalec na prodajnih mestih lahko kupi posebej označeno vstopnico, s katero omogoči otroku kopanje na Mariborskem otoku ali drsanje v Ledni dvorani. “Letos smo projekt še razširili, da bi otrokom ponudili še več raznolikih možnosti za zabavo.”

Prodaja vstopnic se začne danes, 12. junija, in vstopnice so na voljo na prodajnih mestih v kopališču Pristanu. Po odprtju otoka bodo vstopnice na voljo tudi tam. Vsaka prodana vstopnica je korak bližje k temu, da nekomu, ki si sicer tega ne bi mogel privoščiti, omogočimo nepozabno poletje ali zimo.

“Lani smo s pomočjo vaše podpore razveselili več kot 350 otrok. Verjamemo, da skupaj zmoremo še več! Pridružite se nam v tej lepi misiji in skupaj naredimo razliko v življenju otrok. Vsaka gesta šteje, vsak prispevek šteje. Pomagajte nam soustvarjati brezskrbno poletje za otroke. Vaša podpora je ključna, da lahko naredimo veliko razliko v njihovih življenjih. Hvala vam za vašo dobrosrčnost in podporo,” pozivajo.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.