14:57, čet, 1. Dec

VIDEO: Vložitev kandidature Liste Franca Kanglerja: “Ne želimo namerno rušiti pripravljeni projektov”

Kandidaturo so nekaj čez 18. uro vložili tudi v NLS Listi Franca Kanglerja, njihov kandidat za župana je, kot smo že poročali, Franc Kangler. Nosilec liste kandidatov te stranke za mariborski mestni svet Stane Golob je v izjavi za medije ob vložitvi Kanglerjeve kandidature povedal: “Smo imeli kar precejšnje probleme, da smo Kanglerja pripravili da ponovno kandidira, moram pa reči, da je to edini človek v Mariboru v tem trenutku ki si zasluži ponovno izvolitev.”

“Njegovi rezultati, marsikdo se jih spomni, marsikdo ne. Naj povem: gondolo, zavetišče, lutkovno gledališče, vse to so rezultati, ki jih je pokazal, zato smo mnenja, da je edini pravi mož z “jajci” ki bo uspel Maribor popeljati naprej,” doda Golob.

“Ne želimo namerno rušiti pripravljeni projektov”

Spregovorili so tudi o poudarkih kampanje. Milan Mikl je dejal, da bodo nadaljevali z nekaterimi projekti, a verjamejo, da lahko naredijo veliko boljšega: “Dali bi večji poudarek za mestne četrti in krajevne skupnosti, tu je bilo premalo posluha. Posvetili se bomo tudi cestam, tudi tukaj je precej zaostanka, moramo vedeti, da Maribor ni samo center mesta, ampak je vse gor do Gaja in tam je še veliko za postoriti. Tudi kar se tiče holdinga, moje osebno mnenje je, da Šport d.o.o., si ne zasluži mesta v holdingu.” 

 

 

 

 

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *