21:12, tor, 10. Sep

Laura stopila v bran Sanjskemu moškemu: Se spomnimo vseh ogabnih izjav influenserk, ko sem stopila v oddajo?





Pred nekaj dnevi som objavili: Sanjski moški ocenjeval znane Slovenke, je šel predaleč? “To videti ne morem, minus 16, Rebekca je mal kobila”.

Po tem so se odzvale številne znane Slovenke, ki so bile razočarane nad Gregorjevim dejanjem. Nekateri so z njim prekinili celo pogodbe o sodelovanju. Zlobnih komentarjev pa je imela dovolj tekmovalka Sanjskega moškega Laura Beranić, ki je na Instagramu zapisala: “Dovolj vas imam. Se še spomnimo, ko sem stopila v oddajo? Se še spomnimo člankov, vseh zlobnih komentarjev spodaj? Vseh ogabnih izjav “influenserk” predvsem mamic. Kje ste bili takrat, z vsem tem modrovanjem glede žensk in koliko smo vredne? Kje?”

V nadaljevanju pa: “Jaz sem takrat ob bok komentarjem stala sama. Sama! Pa sem z dvignjeno glavo kot vedno do zdaj dokazala, da sem precej bolj inteligentna in boljša oseba kot pa večina tistih, ki so bile z mano tam notri in kritike sem nosila s krono na glavi!”

Zapisala je tudi, da ne reče, da je izbral prave besede in da ne zagovarja kritiziranja: “Ampak, če nekdo pove svoje mnenje, s katerim se ne strinjaš, pač ignoriraš. Bom zaradi nekaj napačno oblikovanih stavkov obrnila hrbet prijatelju? Ne. Ker sem boljša od vseh tistih, ki nekoga obesijo na klin zaradi ene napake. Nikoli me takšni ne boste šteli pod svoje. Gregor je človek jaz sem človek, vi pa bodite ljudje, ki razmišljajo s svojo glavo. Najin stavek: samo jako, samo ljubav – tega se držite.”

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.