05:06, pon, 6. Maj

VIDEO: Sanjski moški ocenjeval znane Slovenke, je šel predaleč? “To videti ne morem, minus 16, Rebekca je mal kobila”





Gregor Čeglaj v zadnjih dneh ponovno polni socialna omrežja. Udeležil se je oddaje s Perom Martinovićem, kjer je ženske, sicer znane Slovenke, ocenjeval z ocenami od ena do deset. To je počel brez dlake na jeziku, in po mnenju mnogih šel čez mejo okusa.

“Na tej sliki je trojka, v živo pa ne bom komentiral.”

V začetku je povedal, da je še vedno samski. Ko sta pričela z ocenjevanjem je kot prvo ocenjeval tekmovalko Sanjskega moškega Ano Pusovnik. “To videti ne morem,” je sprva komentiral nato pa dodal: “Minus 16. Naprej. Od zdaj naprej bom pa ful korekten.” Naslednja je bila Anja Jenko. “Morem karakter ali vizualnost? Ona je dobra. Osemka.”

Ko sta prišla na Anjo Širovnik, kateri je dal zadnjo vrtnico je komentiral: “Na tej sliki je trojka, v živo pa ne bom komentiral.” In kako je ocenil Carmen Osnovnikar? Kratko in jedrnato: “Enka.” Eva Erjavec si je prislužila devetko: “Zaradi fotra me ne zanima. Vizualno je res simpatična.” Pokazal je navdušenje nad Petro Parovel: “Dal bi ji sedemko. Drugače, če bi izbiral ženo, bi imel takšno ženo,
kot je ona.”

Ko sta prišla do Lepe afne, je dejal: “Glede na to, da so meni bolj suhe punce všeč, ne pride čez trojko.” Med fotografijami je ocenjeval tudi fotografijo Rebeke Dremelj. Njegov komentar? “Rebekca je mal kobila, ampak je prijazna, simpatična. Uf ona je ogromna. To je petkica.”

Dekleta so se odzvala

Pia Gavrič, ki se je Martiću zahvalila, da je v svoji oddaji razkril kakšen človek je v real lajfu in ne na televiziji. Odzvala so se tudi druga dekleta. Pusovnikova se je odzvala na Instagramu, kjer je objavila del oddaje, v kateri je bil Sanjski moški nad njo vidno navdušen, tudi dan kasneje se je ponovno oglasila in med drugim dejala, da so takšni moški krivi, da se veliko žensk ne počuti dobro v svojem telesu.

“Sodelovanje z njim je podpora prostaškega šovinizma in žalitev, ki jih oseba za lastno samopromocijo izkorišča.”

Odzvali so se tudi na Inštitutu 8. marec, kjer so zapisali: “Sanjski moški, ki ocenjuje ženske na YouTubu. To je trenutek, ko bi se morali vsi slovenski mediji, podjetja in organizatorji dogodkov odločiti, da z Gregorjem Čeglajem ne sodelujejo več. Sodelovanje z njim je podpora prostaškega šovinizma in žalitev, ki jih oseba za lastno samopromocijo izkorišča.”

Vse njegove komentarje pa si lahko pogledate v videoposnetku spodaj:

Na Instagramu je Gregor Čeglaj objavil precej dolgo pojasnilo, kjer se je branil, da je brez dlake na jeziku, kar očitno v Sloveniji ni sprejeto. Pojasnil je tudi, da je vsaka ženska lepa, ne glede na težo in da nikakor ni želel nikogar užaliti.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.