11:17, sob, 14. Sep

So našli Matejev športni copat? V Savi ga išče več potapljačev





Mineva peti dan iskalne akcije za pogrešanim Matejem Perišom iz Splita.

Prijatelji so se vrnili domov

Matejevi prijatelji so včeraj po poročanju jutranji.hr zapustili Beograd in se najprej vrnili v Zagreb, kjer bodo prevzeli Matejev avtomobil. V Zagrebu so namreč najeli kombi in nadaljevali pot v Beograd, kjer so planirali praznovati Novo leto.

Oče pogrešanega 27-letnika: “Samo, da ga najdem in še enkrat poljubim”

Matejev oče je povedal, da je sina opozoril, da je Beograd, ki je poznan za mesto, kjer se odvijajo dobre zabave, tudi mesto, ki je zelo nevarno, v kolikor zaide v napačno društvo. Kljub opozorilom se je Matej odločil odpotovati.

Jutranji.hr poroča, da so v bližini restavracije stopnice, ki vodijo do reke, in na enem zadnjih posnetkov je videti moškega, ki se spušča po stopnicah. Območje okoli reke varujejo trije policista, videti je več ljudi, ki raziskujejo. Očividci so za jutranji.hr povedali, da so policisti iz velikega cvetličnega lonca vzeli predmet, ki naj bi domnevno pripadal Mateju.

Pojavile so se tudi govorice, da naj bi našli njegov športni copat, a policija najdbe še ni potrdila. Sicer je v Savi več potapljačev, ki preiskujejo del, kjer sumijo, da bi lahko bil Matej.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.