01:24, pon, 6. Maj

Oče pogrešanega 27-letnika: “Samo, da ga najdem in še enkrat poljubim”





Poročali smo o izginotju 27-letnega Mateja Periša iz Splita. Izginil je na silvestrovo, po tem, ko se je zabaval s svojimi prijatelji v enem izmed klubov.
Posnetki kamer so ugotovili, da je zapustil klub Gotik in šel po stopnicah do enega od splavov. Kot poročajo tuji mediji ga iščejo tudi  v Savi.

V Beograd je prispel tudi oče pogrešanega. Dejal je, da ima še dve hčerki, ki sta mu dejali, naj odide tudi sam v Beograd in ga poišče. Dejal je, da srbski policiji absolutno zaupa in da vidi, da svoje delo opravljajo profesionalno. Vso noč so ga iskali v Savi, a oče dvomi, da bi se utopil. Treniral je vaterpolo, bil je športnik v dobri kondiciji in dober plavalec.

Novo leto je v preteklosti večkrat praznoval v tujini, tokrat je bil prvič v Beogradu. Nazadnje sta se z očetom slišala 30. decembra okoli 17. ure, bil je dobre volje. Kljub temu, da je minilo že nekaj dni, odkar so se nazadnje slišali, oče še vedno upa, čeprav je vse manjše.

Telegraph poroča, da je policija preverila njegove zadnje stike na mobilnem telefonu, prav tako vedo zadnjo lokacijo, preden je bil telefon nedosegljiv. Preiskali so vse prostore kluba in pregledali vse nadzorne kamere, ki so usmerjene proti klubu.

Mateja so nazadnje videli sredi noči 31. 12. v nočnem klubu Gotik. Visok je 188 cm, s svetlimi lasmi. Oblečen je bil v črno majico in kavbojke, obute je imel črne športne copate. Njegova družba je ugotovila sredi dogajanja, da ga nekaj časa niso videli, zato so ga začeli iskati po vsem klubu. Ko so odšli ven, pa so v garderobi videli njegov suknjič.

FOTO: Printscreen youtube

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.